Hvis du vil købe en Tesla

Last Updated on 15. maj 2024 by thrust

Henvisningsbonus og -links

………. ved køb af en ny Tesla

VIGTIGT:
Tesla har i april 2024 oplyst, at Henvisningsbonus i sin nuværende form stopper d. 30. april 2024. Efter denne dato vil det ikke længere være muligt at bestille en ny Tesla via en anden Tesla-ejers henvisningslink. Elon Musk har på X oplyst, at Henvisningsbonus genopstår igen om nogle måneder i en anden form.

Når det sker vil jeg oplyse om det på dette sted

Som Tesla-ejer kan du selv og din ven optjene kreditter (points), hver gang du bringer en ven eller et familiemedlem ind i Tesla-fællesskabet. Som ejer optjener du henvisningskreditter, og vennen optjener købskreditter. Forudsætningen at deltage i dette henvisningsprogram er, at du eller vennen har afgivet en bestilling via et henvisningslink. Hvis vennen bestiller en ny Tesla model 3, Y, S eller X, så vil både du og vennen optjene nogle kreditter, som kan benyttes til forskellige Tesla-ydelser (varer eller strøm).

Med Tesla-appen kan du via Loot box ikonet øverst til højre se hvor mange kreditter du selv har og kan via E-mail eller SMS sende dit eget henvisningslink til vennen. Vennen skal således starte med at åbne linket og herefter foretage sin bestilling. På den måde ved Tesla, at vennens bestilling er knyttet til dig. Hvor mange kreditter du selv og vennen vil modtage skifter ind imellem, men fremgår af Tesla-appen. De optjente kreditter kan der købes Tesla-varer for eller opladning på Supercharger. Vælger man at benytte en del af kreditterne på Supercharging-strøm (enten 500 km eller 5.000 km), så vær klar over at de indløste kreditterne udløber efter 6 måneder. Kreditterne har en værdi af omkring 50 øre, d.v.s. at 1.000 kreditter nogenlunde svarer til 500 kr. Bemærk, at man som kommende Tesla ejer kun kan benytte det samme eller et andet henvisningslink en enkelt gang og altså ikke til bil nr. 2 hvis det også skal være en Tesla.

Sådan kan du få fat i et henvisningslink

Har du ingen bekendte, som du kan få et henvisningslink fra ved køb af ny Tesla – så kan du bruge mit link, som er:
https://www.tesla.com/da_dk/referral/hansebbe51317
således at vi begge høster lidt fordele. Du kan evt. kontakte mig på min kontakt-side hvis du ønsker at vide hvem der står bag denne hjemmeside.

Tak til John, Robert, Jonas og Catalin som efter okt. 2023 hver har fået en ny Tesla via mit henvisningslink. De har fået rabat på bilens pris samt nogle kreditter, der kan bruges til gratis Supercharger-strøm eller andet fra Tesla-butikken.

Vigtigt:
Tesla skriver:“Vi introducerer programmer som disse i god tro og forventer den samme gode tro til gengæld. Hensigten med dette program er at belønne loyale Tesla-kunder for at dele deres passion for Tesla-produkter med deres venner og familie. For at være helt tydelig er betalt reklame, salg eller betaling eller tilbud af incitamenter for brug af henvisningslinks ikke passende, og vi respekterer ikke henvisningslinks, der er forbundet med adfærd, der overtræder disse vilkår og betingelser”.

Se mere om henvisningslinks på Tesla’s hjemmeside.

Se denne glimrende Youtube video fra Hans M. Den forklarer princippet med henvisningsbonus, henvisningslinks og kreditter.

Prøvetur

Ønskes en prøvetur i en Tesla, så kan den bestilles på Tesla’s hjemmeside. Så vil man efterfølgende blive kontaktet og få nogle forslag til dag og tidspunkt.

Tesla konto

Hvis man står for at skulle købe en ny eller brugt Tesla, vil det være hensigtsmæssigt på forhånd at oprette en konto på Tesla’s hjemmeside, hente Tesla-appen til sin telefon samt tilknytte sit betalingskort. Man bliver desuden bedt om at gi’ sin bil et navn, hvilket dog er valgfrit. Langt de fleste Tesla-ejere har navngivet sin bil og man kan sagtens vælge et navn, der allerede er i brug.

Tesla Owners Denmark

Bliv evt. medlem af Tesla Owners Denmark.
Foreningens formål er bl.a. at varetage medlemmernes interesser, forhandle fordelagtige medlemsaftaler, arrangere og støtte Tesla events, opføre ladestandere, hvor disse mangler og arbejde for en god ladekultur blandt elbilister.
Du kan benytte mit henvisningslink til indmelding:
https://teslaownersdenmark.dk/?referral_id=769

Top