Graziella til salg

Last Updated on 2. juni 2022 by thrust

NB 2. juni: Vognen er solgt 🙂

Vi ønsker at sælge vores retro-camper Lander Graziella 340 Bora for 25.000 kr

Vognen er af italiensk fabrikat og er fra 1982. Vi købte og hentede den i Holland i 2009 og fik den straks synet, indregistreret og på dansk nummerplade. Vognen befinder sig mellem Holbæk og Roskilde.

 • Egenvægt: 497 kg. Totalvægt: 680 kg.
 • Total længde: 4,4 m. Total højde: 2,43 m
 • Kabinens udvendige længde: 3,4 m, udvendige bredde: 2,1 m
 • Kabinens indvendige bredde: 2 m. indvendige ståhøjde: 1,89 m

Hele vognen fremstår stort set original. Leveres synet. Vognen har siden 2009 været anvendt til en eller to ture hver sommer i Danmark – dog ikke de seneste par år.

Vognen er en dobbeltskallet glasfibervogn med isolering – præcis som de danske MKP’er. Der er køkken med 2 gasblus og Elektrolux køleskab samt vask med vandhane tilsluttet dykpumpe i vandbeholderen. Der er garderobeskab ved siden af et skab med hylder. Der er indbygget Trumatic gasvarmeovn. Bagest er der sofaer med bord og foran to siddepladser med bord. Begge borde kan afmonteres og benyttes når der redes op til natten. Monteres den medfølgende køjeseng er der ialt 4 sengepladser.

Der er monteret et 13-polet stik til at forbinde til bilen, men kan sagtens benyttes til en bil med 7-polet tilslutning via en adapter, som i så fald medfølger. Det er dog kun med en 13-polet tilslutning at det vil være muligt at have strøm på køleskabet mens man kører og tågebaglygten virker også kun i.f.m. 13-pol stikket.

Med vognen medfølger:

 • Fortelt fra samme årgang som campingvognenvognen (brunt/beige) – ses på billederne.
 • Fortelt af nyere årgang (gråt/grønt).
 • Ekstra sovekabine til montering i forteltet.
 • Overtræk til hele vognen beregnet til udendørs vinteropbevaring.
 • Diverse forlængerkabler til strøm.
 • Tæppe til forteltet samt tæppeunderlag.
 • Køjeseng (org.) til montage på tværs i forenden.

Køleskabet kan køre på både 12V når vognen er tilkoblet bilen og 230V når der camperes.

I gaskassen findes en 12kg ALU-gasflaske og vandbeholder. Derudover er der i gaskassen plads til spildevandsbeholder, pløkker til forteltet og en tørresnors-holder til vognen m.m. Der er reservehjul under vognbunden.

Mangler:
Vognen er ikke gastestet og køleskabet er pt vanskelig at starte på gas.

Se mere om Graziella og Landers modeller og historie.

Kunne du tænke dig at vide mere – så kontakt os på formularen.

Hvis interessen er for ældre campingvogne, teltvogne, telte og andet retro campinggrej, så kan det stærkt anbefales at se nærnere på Veterancamping.dk. Det er en forening vi selv er med i og her mødes vi et par gange om året med andre ligesindede og hygger os med de gamle campingvogne. Mange i klubben har også veteran/vintage biler, som de lufter ved samme lejlighed.

Se flere billeder herunder:

Top