Hvis du vil købe en ny Tesla

rider.dk. Senest opdateret

Alle, der ejer en Tesla har et såkaldt henvisningslink (referral-link). Det er egentlig bare en hjemmeside, der er knyttet til en Tesla-ejer. Hvis du overvejer at købe en ny Tesla, så bør du vide, at du ved at benytte en anden Tesla-ejers henvisningslink, får 1.500 km gratis strøm fra Tesla’s SuperChargere. Det er både den, der har henvisningslinket og den, der bestiller en ny Tesla, der får 1.500 km fri strøm. Så det er win-win.

Der er ingen ulemper forbundet med at bestille via et henvisningslink og man vil kunne afbestille bilen som hvis man bare havde bestilt bilen direkte via Tesla’s hjemmeside.

Hvis du ønsker at benytte et henvisningslink ved bestilling gør du følgende:

  1. Åbn et henvisningslink, f.eks. mit henvisningslink.
  2. Vælg den Tesla du ønsker – DESIGN DIN EGEN eller NUVÆRENDE LAGERBEHOLDNING
  3. Herefter ledes du over på Tesla’s normale bestillingsside hvor den videre proces foregår

Det er derfor vigtigt, at henvisningslinket er første step. Er man kommet til at bestille bilen uden at benytte et henvisningslink – så kan det som udgangspunkt ikke tilføjes efterfølgende – og så går man glip af gratis strøm.

Ved DESIGN DIN EGEN kan man konfigurere sin bil d.v.s. vælge farve, hjul-type, indtræk og måske anhængertræk m.m.

Ved NUVÆRENDE BEHOLDNING vælger man mellem færdigbyggede biler. Den valgte bil kan befinde sig i Danmark eller et andet sted i Europa, men kan også være om bord på et skib på vej fra fabrikken.

Ønskes en prøvetur i en Tesla, så kan den bestilles på Tesla’s hjemmeside. Så vil man efterfølgende blive kontaktet og få nogle forslag til dag og tidspunkt.

Top