Hvis du vil købe en ny Tesla

Last Updated on 21. oktober 2021 by thrust

VIGTIGT
Tesla har pr. 18. september 2021 fjernet muligheden for at benytte sig af de såkaldte henvisningslink (referral-link). Det er såedes ikke længere muligt at bestille sin Tesla ved hjælp af dette og derfor heller ikke længere muligt at modtager gratis Supercharger strøm for nye Tesla-ejere. Grunden til dette skridt har Tesla ikke oplyst noget om, men det er sandsynligvis på baggrund af en kost/benefit analyse.
Det efterfølgende skal derfor betragtes som historie.

Ønskes en prøvetur i en Tesla, så kan den bestilles på Tesla’s hjemmeside. Så vil man efterfølgende blive kontaktet og få nogle forslag til dag og tidspunkt.


Alle, der ejer en Tesla havde et såkaldt henvisningslink (referral-link). Det er egentlig bare en hjemmeside, der var knyttet til en Tesla-ejer. Hvis man bestilte en Tesla før 18. sep. 2021 kunne man benytte en anden Tesla-ejers henvisningslink, og få 1.500 km gratis strøm fra Tesla’s SuperChargere. Det var både den, der havde henvisningslinket og den, der bestilte en ny Tesla, der fik 1.500 km fri strøm. Så det var win-win. De 1.500 km svarede til 375 kWh eller 250 Wh/km.

Der var ingen ulemper forbundet med at bestille via et henvisningslink og man kunne afbestille bilen som hvis man bare havde bestilt bilen direkte via Tesla’s hjemmeside. De, som havde glemt at bestille Tesla’en via dette link, ville nok ærgre sig i godt stykke tid herefter.

Top